Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/1/d/9/crystalnails.dk/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218 Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Perfect French – 1:1

kr.2.500,00

Dette kursus er for dig der allerede er vant til at lave negle på skabelon, men ønsker at kunne lave perfekte franske med reverse metoden.

SKU: kurs-perfr-001 Category:

Description

Vigtigt
Ønsker du at købe kurset skal du foretage købet her på webshoppen og derefter kontakte os på kontakt@crystalnails.dk for at aftale dato. (Du kan også aftale dato først, men den er kun fastlagt efter betalinger er sket). Husk at vælge “lokal afhentning” når du gennemfører købet.

Du skal være over 16 år for at tage kurser hos os.

Kursus Beskrivelse
Dette kursus er for dig der allerede er vant til at lave negle på skabelon, men ønsker at kunne lave perfekte franske. Til dette kursus gennemgår vi prep, påsætning af skabelon samt opbygning og file teknikker. Her lærer du at lave en smuk mandel negl med et perfekt skarpt smil lavet med fransk reverse metoden. Du vælger selv om du vil undervises i gelé eller AcrylGel.

På dette kursus arbejder du på din egen hånd og det er derfor vigtigt at du kommer UDEN produkt, på den hånd du gerne vil arbejde på.

Varighed
5 timer.
Medbring
Medbring madpakke, notesbog, kuglepen og 5 farveblyanter/tusser.
Diplom
Deltager diplom gives efter endt kursus.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere