Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Xtreme Shape 1:1 Kursus

kr.2.500,00

Dette kursus er for dig der allerede har erfaring med forlængelse af negle på skabelon. men ønsker at lære de tekniske regler for opbygning af extreme shapes. Xtreme shapes er anderledes fra salon shapes, fordi de skiller sig ud i udseende og ofte også er sværere at lave.

SKU: kurs-xtrs-001 Category:

Description

Vigtigt

Ønsker du at købe kurset skal du foretage købet her på webshoppen og derefter kontakte os på kontakt@crystalnails.dk for at aftale dato. (Du kan også aftale dato først, men den er kun fastlagt efter betalinger er sket). Husk at vælge “lokal afhentning” når du gennemfører købet.

Du skal være over 16 år for at tage kurser hos os.

 

Kursus Beskrivelse
Dette kursus er for dig der allerede har erfaring med forlængelse af negle på skabelon. men ønsker at lære de tekniske regler for opbygning af extreme shapes.
Xtreme shapes er anderledes fra salon shapes, fordi de skiller sig ud i udseende og ofte også er sværere at lave. Man tænker ofte på helt lange negle, når man høre ordet extreme shapes, men nogle af dem kan faktisk også bygges i en kortere version fx. Pipe.
På kurset vil vi som udgangspunkt stile efter at opbygge neglene helt lange, da du her får den rigtige følelse af extreme shapes samt mest plads at arbejde på.
Du bestemmer selv, hvilken shape du ønsker at blive undervist i og om det skal være i Gelé eller AcrylGel. Det kan varierer om det er muligt at nå 1 eller 2 shapes på dette endags kursus, da det afhænger af hvilket produkt du arbejder i, hvor øvet du er og om du vil lære at opbygge dem i franske udgaver med indbygget glitter, fades mm. eller blot i en natur udgave. Nærmere detaljer aftales med din underviser.

På dette kursus arbejder du på din egen hånd og det er derfor vigtigt at du kommer UDEN produkt, på den hånd du gerne vil arbejde på. 

Varighed
5 timer.
Medbring
Medbring madpakke, notesbog, kuglepen og 5 farveblyanter/tusser.
Diplom
Deltager diplom gives efter endt kursus.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere