Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Om Crystal Nails

Min Historie.

Det hele startede for mig med et lille bord, dårligt lys, tipper med fals og neglelak fra Matas i 2015.
Her sad jeg timevis og lavede en masse Nailart man i dag vil kategorisere som en ”katastrofe”. Jeg drømte om at blive negleteknikere, men alle på min vej grinte lidt og sagde: ”Det kan man jo ik leve af”.
Af natur har jeg en stædighed der er kæmpe og en viljestyrke lige så stor, hvis det er noget der interessere mig. Dette blev min gejst til at bevise andre det modsatte. Derfor startede jeg negleteknikere uddannelse op ved andet mærke i 2016. Jeg brugte alle vågne timer på at øve opbygning og nailart. Kampen var hård og intens, fordi jeg virkelig havde svært ved French Reverse.
Folk begyndte at dele mine billeder af nailart og negle og pludselig opdagede tidligere ejer af Crystal Nails mig. Hun kom forbi mig en dag med en kasse med en masse forskelligt Crystal Nails produkter. Jeg faldt pladask for Crystal Nails og valgte at skifte mærke og stoppe den uddannelsen jeg var i gang med, ved det andet mærke. Her startede jeg uddannelse ved CN og deltog i Nailart kurser og camps. Her gik jeg selvstændig med min egen salon ”Pimp Your Nails” (navnet var sejt dengang).
I 2017 Blev jeg uddannet negleteknikere ved Crystal Nails Denmark. Samme år stillede jeg op til Mixed Media til Danmarks Mesterskaberne og vandt guld. Så tog det hele fart for mig. Blev underviser for CN og lavede en masse holdundervisning og 1.1 undervisning. I december 2017 lukkede tidligere ejer Crystal Nails Denmark og på under 3 uger blev jeg den nye ejer og åbnede Crystal Nails Denmark op 1 januar 2018.
Det var en hel ny verden jeg skulle lære at kende, på meget kort tid, men jeg fandt min rette hylde. I 2019 tog jeg igen til Danmarks Mesterskaberne i Mixed Media og fik en 2 plads. Sideløbende med webshop, undervisning og salon rejste jeg jævnligt til Budapest for at tage kurser.
Jeg måtte indse at jeg blev nødt til at lukke min salon, da alt det andet tog min tid.
I 2019 vandt jeg titlen ”Best Nail Decoration” på et stort 5 dages event i Budapest. 2 uger senere rejste jeg igen til Budapest, hvor min største drøm gik i opfyldelse. Jeg bestod min Educator uddannelse og fik den højeste titel Absolute International Master Educator. I 2022 vandt jeg til Danish Nail Awards ”Nail artist of the year”, som også var et kæmpe øjeblik i min karriere.
Så at gå fra at have så svært ved negle i starten, til hvor jeg er nu, kan kun bevise at man ikke må opgive. Man kan hvad man vil!

Stinna Attende

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste oplevelse, både her på webshoppen, men også med vores produkter.

Jeg står for undervisning i Assens, på fyn.
Jeg er uddannet underviser hos Crystal Nails i Ungarn.

Stinna Attende Sejersen

CEO, International Absolute Master Educator, Crystal Nails Denmark

Butikken ligger i Assens, på Søndre Ringvej 4, 5610 Assens.
Vi står klar til at hjælpe dig, det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon eller email og lave en aftale.

Vores service afspejler vores virkelighed, vi vil vores kunder. Vi ved at i er med til at holde os igang.

Crystal Nails

Vores vigtigste egenskab er høj kvalitet, høj standart på undervisning, god service. Undervisere her ved Crystal Nails, skal være uddannet Educater for at kunne undervise. Det er vigtigt for os at kunderne kan være sikre på at vores undervisning er i højkvalitet og vores certifikater, som underviser, altid er i orden og high level.

Som bestået Educater ved Crystal Nails, kan du undervise på højt plan. Jo dygtigere man er , jo højere titel har man. Her kommer lidt beskrivelse af niveauet som underviser ved Crystal Nails:

International Educater: bestået og må undervise i det land man hører ind under.

Internaional Master Educater: bestået på højt niveau og må undervise også i andre lande, som gæsteunderviser.

Absolute International Master Educater: er det højeste niveau og det betyder at man har fået master i alle kategorier.

Ens titel har man kun i 3 år, så skal man ned og tage sin eksamen igen. Så som underviser her, kan man aldrig læne sig tilbage. Alle teknikker skal holdes ved lige og udvikles konstant. Dette var, så du kære kunde, kan få en idé om at ved Crystal Nails er vi altid top professionelle.

[dsm_text_divider header=”Vores team” color=”#DDDDDD” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” header_level=”h1″ header_font=”ABeeZee||||||||” header_text_align=”center” header_font_size=”52px” custom_margin=”12px||20px||false|false” custom_margin_tablet=”12px||20px||false|false” custom_margin_phone=”17px||19px||false|false” custom_margin_last_edited=”on|phone” global_colors_info=”{}”][/dsm_text_divider]

Mette vil være at finde i KBH og Sjælland. Mette er energisk og er ikke bange for farver. Hun er ekstremt kreativ og har en kæmpe forståelse for den perfekt negl.

Mette Nørgaard Muusfeldt

Underviser, Sjælland, Beauty By Zen

Sakina kommer til at dække Sønderjylland og Midttjylland. Sakina er vild med Gelpolish og mestre det virkelig. Hun er virkelig dygtig til alt hun får i hænderne.

Sakina Alison

Underviser, Sønderjylland, Nails By Sakina

Crystal Nails World Wide

Hvor kommer vi fra?

 

Vi er meget stolte af at vi lægger i nu 4 kontinenter og 32 lande verden over. Moderlandet er Ungarn. Crystal Nails er ejet af Zoltán Jákob, som har 200 ansatte under sig, lige fra ingeniører og nogle af verdens bedste nail artists. For at udvikle perfekte gels, gelpolish, elektronik og redskaber, kræver det et fantastisk dygtig team bag. Zoltán har 14 års erfaring inde for branchen og samarbejder tæt med sine trend analytikere der ved hvad trenden er og hvilke farver der er “årstidens farver” året rundt. Hvert år udkommer der ca 5 nye kollektioner, så der hele tiden kommer nye farver og alt hvad der er trend præcist på det tidspunkt.

Han har de dygtigste Elite Educater i verden. De har en masse pokaler og medaljer bag sig fra championships verden over. Crystal Nails produkter er en af de største mærker verden over, trods mange konkurrenter på markedet. Produkterne er høj kvalitet og vi er stolte af at produkterne er Cruelty free og Vegan Friendly.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere