Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Om Crystal Nails

Crystal Nails Produkter

Crystal Nails er en af de største mærker verden over. Produkterne er EU godkendte og af høj kvalitet. Vi er stolte af at produkterne er Cruelty free og Vegan Friendly. Alle kan købe produkter hos os, om du er salon ejer eller kun laver negle på dig selv. Vi anbefaler dog altid, at man tager et kursus. Alle negleprodukter på markedet inkl. vores kan give allergi ved forkert brug. Det er vigtig at man har respekt for produkterne. Produkterne må ikke komme i kontakt med huden og skal hærdes som anvist. 

Sens By Crystal Nail er luksus produkter udviklet til professionelle, her får man produkter i aller højeste kvalitet.

Hver sæson kommer der en ny kollektion med mange nye trendfarver og spændende nyudviklede nailart produkter. Der er næste ikke det produkt vi ikke har!

 

Crystal Nails Kurser

En af vores vigtigste egenskaber er et højt niveau på undervisning. Undervisere ved Crystal Nails, skal være uddannet Educater ved Crystal Nails Ungarn, for at kunne undervise. Det er vigtigt for os at kunderne kan være sikre på at vores undervisning er i høj kvalitet og vores certifikater, som underviser, altid er i orden og high level.

Som bestået Educater ved Crystal Nails, kan du undervise på højt plan. Jo dygtigere man er, jo højere titel har man. Her kommer lidt beskrivelse af niveauet som underviser ved Crystal Nails:

International Educater: Bestået og må undervise i det land man hører ind under.

Internaional Master Educater: Bestået på højt niveau og må undervise også i andre lande, som gæsteunderviser.

Absolute International Master Educater: Det højeste niveau og det betyder at man har fået master i alle kategorier.

Ens titel har man kun i 3 år, så skal man ned og tage sin eksamen igen. Så som underviser her, kan man aldrig læne sig tilbage. Alle teknikker skal holdes ved lige og udvikles konstant. Dette var, så du kære kunde, kan få en idé om at ved Crystal Nails er vi altid top professionelle.

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste oplevelse, både her på webshoppen og med kurser.

Sakina Alison

Jeg underviser og har studie i Haderslev.
Jeg er uddannet underviser hos Crystal Nails i Ungarn.

Kom og besøg os

Butikken ligger lidt uden for Haderslev.
Vi står klar til at hjælpe dig, det eneste du skal gøre er at kontakte os og lave en aftale.

Vores service afspejler vores virkelighed, vi vil vores kunder. Vi ved at I er med til at holde os i gang.

Crystal Nails World Wide

Hvor kommer vi fra?

Vi er meget stolte af at vi ligger i 35 lande verden over. Moderlandet er Ungarn. Crystal Nails er ejet af Zoltán Jákob, som har 200 ansatte under sig, lige fra ingeniører og nogle af verdens bedste nail artists. For at udvikle perfekte gels, gelpolish, elektronik og redskaber, kræver det et fantastisk dygtig team bag. Zoltán har 14 års erfaring indenfor branchen og samarbejder tæt med sine trendanalytikere, der ved hvad trenden er og hvilke farver der er “årstidens farver” året rundt. Hvert år udkommer der ca 5 nye kollektioner, så der hele tiden kommer nye farver og alt hvad der trender præcist på det tidspunkt.

Crystal Nails produkter er en af de største mærker verden over, trods mange konkurrenter på markedet. Produkterne er høj kvalitet og vi er stolte af at produkterne er Cruelty free og Vegan Friendly.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere