Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Nail Art – 1:1

kr.2.500,00

Vil du gerne kunne tilbyde dine kunder noget ekstra? Eller brænder du bare for at være kreativ?
Uanset, så er dette klart kurset for dig!
Vi har nemlig lavet vores nail art kursus således at DU selv kan bestemme hvad du gerne vil lære at lave i de 5 timer du er på kurset.

SKU: kurs-naila-001 Category:

Description

Vigtigt
Ønsker du at købe kurset skal du foretage købet her på webshoppen og derefter kontakte os på kontakt@crystalnails.dk for at aftale dato. (Du kan også aftale dato først, men den er kun fastlagt efter betalinger er sket). Husk at vælge “lokal afhentning” når du gennemfører købet.

Du skal være over 16 år for at tage kurser hos os.

Kursus Beskrivelse
Vil du gerne kunne tilbyde dine kunder noget ekstra? Eller brænder du bare for at være kreativ?
Uanset, så er dette klart kurset for dig!
Vi har lavet vores nail art kursus således at DU selv kan bestemme hvad du gerne vil lære at lave i de 5 timer du er på kurset.
Niveauer, behov og interesser er afgørende for hvad det egentlig er vi hver især finder inspirerende og nyttigt. Derfor har vi valgt at du selv kan vælge om du fx. ønsker at lære at male avanceret gelpolish painting med detaljerede motiver, mindre og hurtige salon designs der nemt sælger, ombre med forskellige teknikker og produkter, 3D nail art eller hvad du ellers har i tankerne. Vi arbejder på tipper på dette kursus, så det du laver, kan du bagefter tage med hjem og bruge som udstilling. Hvor mange tipper du får lavet, afhænger af hvilken type nail art du ønsker at lære. Eksempelvis tager det meget længere tid at male en Mickey Mouse end at lave en ombre med glimmer.
Varighed
5 timer.
Medbring
Medbring madpakke, notesbog, kuglepen.
Diplom
Deltager diplom gives efter endt kursus.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere