Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/1/d/9/crystalnails.dk/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218 Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Gelpolish – 1:1

kr.2.500,00

Er vi ikke bare alle sammen rigtig trætte af grim neglelak der skaller af og aldrig tørrer?
Hvis du ønsker at lære at lave den perfekte gelpolish behandling med holdbarhed på 3-4 uger på enten dig selv eller dine kunder, så er dette kurset for dig. Her vil du få alt den teoretiske viden om produkterne samt brugen heraf.

SKU: kurs-gelp-001 Category:

Description

Vigtigt
Ønsker du at købe kurset skal du foretage købet her på webshoppen og derefter kontakte os på kontakt@crystalnails.dk for at aftale dato. (Du kan også aftale dato først, men den er kun fastlagt efter betalinger er sket). Husk at vælge “lokal afhentning” når du gennemfører købet.

Du skal være over 16 år for at tage kurser hos os.

Kursus Beskrivelse
Er vi ikke bare alle sammen rigtig trætte af grim neglelak der skaller af og aldrig tørrer?
Hvis du ønsker at lære at lave den perfekte gelpolish behandling med holdbarhed på 3-4 uger på enten dig selv eller dine kunder, så er dette kurset for dig.

Her vil du få alt den teoretiske viden om produkterne samt brugen heraf. Hvad er prep og hvorfor, hvad er en gelpolish mm. Efterfølgende vil vi selvfølgelig gennemgå den praktiske del af behandlingen. Vi vil have mest fokus på at lave en perfekt helfarve, men der vil også være tid til at lære at lave en smuk malet fransk og en babyboomer med rubberbase.

På dette kursus arbejder du på din egen hånd og det er derfor vigtigt at du kommer UDEN produkt, på den hånd du gerne vil arbejde på.

Varighed
5 timer.
Medbring
Medbring madpakke, notesbog, kuglepen og 5 farveblyanter/tusser.
Diplom
Deltager diplom gives efter endt kursus.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere