Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Basis Kursus – 1:1

kr.3.000,00

Dette Basiskursus er til dig der gerne vil begynde at lave Gelé eller AkrylGel negle, men ikke er klar til at starte på den fulde negletekniker uddannelse endnu. Her vil du få den mest nødvendige basisviden samt lære at lave en forstærkning af naturneglen og en naturlig forlængelse på skabelon.

SKU: kurs-gelb-001 Category:

Description

Vigtigt

Ønsker du at købe kurset skal du foretage købet her på webshoppen og derefter kontakte os på kontakt@crystalnails.dk for at aftale dato. (Du kan også aftale dato først, men den er kun fastlagt efter betalinger er sket). Husk at vælge “lokal afhentning” når du gennemfører købet.

Du skal være over 16 år for at tage kurser hos os.

Kursus Beskrivelse
På dette basis kursus, vil der være en teoretisk gennemgang af produkt videnskab, neglens anatomi, neglesygdomme og allergi. Vi arbejder både teoretisk og praktisk med den perfekte prep, påsætning af skabeloner og fileteknikker. Du vil lære at lave en naturlig forstærkning af naturneglen og en naturlig forlængelse på skabelon.

Du kan selv vælge om du vil tage kurset i Gelé eller AkrylGel.

På dette kursus arbejder du på din egen hånd og det er derfor vigtigt at du kommer UDEN produkt, på den hånd du gerne vil arbejde på.

El-fil kursus kan tilkøbes.

OBS! Vi anbefaler selvfølgelig altid, at du tager vores fulde 1-årige negletekniker uddannelse med eksamen, for et mere professionelt resultat. Der vil du bl.a, også blive undervist i fransk reverse teknikken samt få meget mere negle videnskab og mentorordning.

Varighed
6 timer.
Medbring
Medbring madpakke, notesbog, kuglepen og 5 farveblyanter/tusser.
Diplom
Deltager diplom gives efter endt kursus. Dette diplom betyder ikke at du er uddannet negletekniker.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere