Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/1/d/9/crystalnails.dk/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218 Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Workshop – Skabelon

kr.700,00

Out of stock

Du vil også lære at tilklippe- samt påsætte skabeloner på “problemnegle”, således at din skabelon altid vil sidde korrekt.
Mestrer du skabelon påsætning, vil du blive hurtigere i din opbygning af negle samt kunne bygge tyndere negle.

Vigtigt
Inden du betaler for kurset, skal du aftale datoer med underviseren. Enten skriv på Crystal Nails facebook side eller skriv på vores mail kontakt@crystalnails.dk. Når vi har fundet en dato der passer, kan du gå ind og købe kursus her. Når du køber kurset skal du vælge Lokal afhentning, så du slipper for fragt.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Du skal være over 16 år for at tage kurser her.
Inden kursus start vil du modtage en informations mails med alle praktiske oplysninger og evt materiale liste.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før, for at få pengene retur. Hvis du vil have rykket dato på kursus, skal der siges til i god tid.
Spørgsmål til dette kontakt gerne på:
Kontakt@crystalnails.dk
Eller på :
42366031
Kursus Beskrivelse
For at købe dette kursus, er det en forudsætning at du allerede har kendskab til at lave negle. På dette kursus har vi nemlig fokus på skabelonen og ikke opbygning i produkt.
Det betyder at du gennem 2 timer får vist og forklaret hvordan skabeloner påsættes korrekt til de forskellige shapes og hvorfor. Du vil også lære at tilklippe- samt påsætte skabeloner på “problemnegle”, således at din skabelon altid vil sidde korrekt. Mestrer du skabelon påsætning, vil du blive hurtigere i din opbygning af negle samt kunne bygge tyndere negle.
Tid og produkt er penge for dig, altså vil det nedbringe dine udgifter pr. nye sæt negle du laver.
Den teoretiske del vil foregå i dialog, forklaring og blive tegnet. Den praktiske del vil foregår således, at vi sammen tilklipper og påsætter skabeloner korrekt til de forskellige shapes og vores negle.
Du får diplom efter endt kursus
Varighed
ca. 2 timer.
Information
Kom gerne uden produkt på neglene.
Medbring notesbog og kuglepen.
Vi stiller produkter til rådighed på dagen.
Diplom
Diplom gives efter endt kursus, med dit navn på. Så har du et fint bevis, på at du har taget kurset ved os.
Om undervisningen og butik
Undervisningen foregår i lækre rolige omgivelser. Vi har et kæmpe undervisnings lokale, med masser af plads. Du kommer til, at sidde ved dit eget bord med bordlampe. På dit bord, har du masser af plads til alle dine ting. Der er masser af stik til rådighed til alt elektronik.
Vi bruger meget whiteboard til at tegne og forklare på. Derudover bliver alt vist på storskærm, hvor vi har et fantastisk zoom, så du kan se alt helt tæt på og skarpt. Det gør også, at du under hele undervisningen kan tage gode billeder (Der må ikke filmes). Vores undervisningslokale, lægger i rummet ved siden af vores kæmpe butik. Her vil der være mulighed for at shoppe under og efter kursus.
Der er køleskab til din mad og drikkevare. Pauser tager vi, når vi har brug for det. Vi går meget op i, at det skal være hyggeligt og lærerigt at være hos os.
Vi lægger i centrum af Assens på Fyn, i den gamle stations bygning. Der er gratis parkering tilknyttet os. Indgang lige foran vores parkeringspladser. Vores adresse er: Søndre Ringvej 4, 5610 Assens.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere