Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Negle Uddannelse 1:1 – AcrylGel

kr.10.500,00

Vores komplette 1 årige negletekniker uddannelse med diplom i AcrylGel.
Uddannelsens forløb består fysisk af 2 dages intensiv opstart (af hver 5 timers varighed), hvor du bliver undervist i teori og praktisk erfaring omkring produkterne samt opbygning af negle i AcrylGel på skabeloner. Vi fokusere gennem uddannelsen på korrekt opbygning af franske negle med reverse metoden, da det også er det du skal lave til eksamen.
For at købe dette kursus, skal du kontakte Sakina på:

Out of stock

SKU: udd-kompacrgel-001 Category:

Description

Vigtigt

Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før ellers kan du ikke få pengene retur. Skal datoen på kurset rykkes, skal det gerne gøres i god tid.
Du skal være over 16 år for at tage uddannelse hos os.

Kursus Beskrivelse
Den komplette negle uddannelse er vores komplette 1 årige negletekniker uddannelse med diplom i Acrylgel.
Uddannelsens forløb består fysisk af 2 dages intensiv opstart (af hver 5 timers varighed), hvor du bliver undervist i teori og praktisk erfaring omkring produkterne samt opbygning af negle i AcrylGel på skabeloner. Vi fokusere gennem uddannelsen på korrekt opbygning af franske negle med reverse metoden, da det også er det du skal lave til eksamen. Vi arbejder i AcrylGel og du vil blive præsenteret i både i vores Fusion Acrylgel men også Sens AcrylGel.
Du får udleveret din startpakke med produkter og lampe. Du får adgang til vores lukkede facebook gruppe, hvor vi kun er fra Crystal Nails, og vi støtter og inspirere hinanden.
Øvedage
I har 3 øvedage med i uddannelsens pris, som I skal deltage i, men det vil selvfølgelig altid være muligt at tilkøbe deltagelse til flere øvedage. Øvedage bliver holdt sammen med de andre der er i gang med uddannelse.
Underviseren vil være din guide og støtte gennem hele uddannelsen og i skal derfor sende billeder af jeres arbejde løbende (minimum 1 gang om måneden). På denne måde kan jeres underviser give konstruktiv kritik på jeres arbejde og dermed hjælpe jer til et højere niveau.
Eksamen
Eksamen vil ske ca. efter 1 år fra uddannelsen er påbegyndt og dato. Så der er god tid til forberedelse. Eksamen har en varighed af 5 timer. Til eksamen skal du medbringe egen model at arbejde på. Du skal opbygge en hånd (5 fingre) med Mandel fransk hvid og den anden Mandel fransk med farve/glitter, begge i reverse metoden. Undervejs i eksamen, går underviser rundt med et evaluerings skema og kommer med lidt spørgsmål. Hele processens vil blive vurderet undervejs af underviser.
OBS! Der er ikke nogen garanti for beståelse til eksamen, du skal kunne opfylde kriterierne for at bestå. Dette er for at holde et højt niveau for dig, samt for os hos Crystal Nails. Eksamens varighed er 5 timer, men vi åbner typisk dørene 1 time før så du kan nå at sætte alle dine ting op. Når du er færdig med at lave de 10 negle vil de blive vurderet af underviser, og det her her du får at vide om du har bestået eller ikke bestået.
Varighed
Fra du starter uddannelse og til din eksamen er ca. 1 år.
1 Undervisnings dag af 5 timer
2 Undervisnings dag af 5 timer
1 øve dag af 5 timer
2 øve dag af 5 timer
3 øve dag af 5 timer
Eksamen 5 timer.
Hvad får du?
LEDextreme MINI UV/LED lamp: 849,95 kr.
Wonderform 200 stk : 199,95 kr.
Wipes 500 stk. : 39,95 kr.
Spray Prep 100 ml. : 99,95 kr.
No Buffer Scrub 40 ml. : 49,95 kr.
Cleanser 40 ml. : 39,95 kr.
Cool Top Gel 4 ml. : 99,95 kr.
Acid Free Primer 15 ml. : 99,95 kr.
Drop Fil Sort : 9,95 kr
Zebra Blue : 13,95 kr.
Xtreme Pink : 15,95 kr.
Iron X Buffer : 39,95 kr.
6 AcrylPensel : 199,95 kr.
Neglebåndsskubber : 99,95 kr.
Guld Saks : 149,95 kr.
Børste : 19,95 kr.
Negle Olie 4 ml. : 39,95 kr.
Fusion Clear : 299,95 kr.
Fusion Cover : 299,95 kr.
Fusion White : 299,95 kr.
Fusion Thinner : 129,95 kr.
Dish : 19,95 kr.
Spartel : 99,95 kr.
Notesbog : 24,95 kr.
Kuglepen med logo : 9,95 kr.
1 Undervisnings Dag : 2500 kr
2 Undervisnings Dag : 2500 kr.
Øvedag 1 : 300 kr.
Øvedag 2 : 300 kr.
Øvedag 3 : 300 kr
Eksamen : 2500 kr
Medbring selv
Til hver undervisningsdag skal du selv medbringe mad og drikke.
Derudover skal du medbringe din startpakke til alle øvedage og notesbogen.
Husk
Husk at møde op til de 2 intense undervisnings dage og øvedage uden produkt på neglene.
Din Model
Find din ønskede model tidligt i forløbet. En du stoler på og som sidder der for din skyld. Modellen skal selvfølgelig ikke have “problem negle”.
Certifikat
Når du har bestået eksamen hos os, vil du få udleveret dit flotte certifikat. Dette certifikat er godkendt af hovedkontoret i Ungarn med et specielt mærke. Du kan nu kalde dig uddannet negletekniker! Dette certifikat har du kæmpet hårdt for og kan være meget stolt.
Reeksamen
Er du forhindret i at deltage i eksamen (af en hver grund) eller er du ikke bestod eksamen, koster en reeksamen 2500kr og kan tages indenfor 6 mdr.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere