Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Gelé Basis Kursus

kr.5.500,00

Out of stock

På dette basis kursus, vil du lære at lave prep samt opbygge flotte naturlige negle på skabeloner. Du vil blive introduceret til manicure, skabelon påsætning, tilklipning, opbygning og fileteknikker.

Vigtigt
Inden du betaler for kurset, skal du aftale datoer med underviseren. Enten skriv på Crystal Nails facebook side eller skriv på vores mail kontakt@crystalnails.dk. Når vi har fundet en dato der passer, kan du gå ind og købe kursus her. Når du køber kurset skal du vælge Lokal afhentning, så du slipper for fragt.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Du skal være over 16 år for at tage kurser her.
Inden kursus start vil du modtage en informations mails med alle praktiske oplysninger og evt materiale liste.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før, for at få pengene retur. Hvis du vil have rykket dato på kursus, skal der siges til i god tid.
Spørgsmål til dette kontakt gerne på:
Kontakt@crystalnails.dk
Eller på :
42366031
Kursus Beskrivelse
På dette basis kursus, vil du lære at lave prep samt opbygge flotte naturlige negle på skabeloner. Du vil blive introduceret til manicure, skabelon påsætning, tilklipning, opbygning og fileteknikker.
Kurset er et 3 dages grundkursus og forløber således at der er 3 undervisningsgange med ca. 1 måneds mellemrum. Altså løbende varighed på ca. 3 mdr.
Dag 1 er 5 timer hvor du lærer alt som beskrevet ovenover.
Dag 2 er øvedag på 3 timer.
Dag 3 er øvedag på 3 timer.
Hvis flere kursister er i gang med samme kursus, sættes øvedagene sammen til fælles øvedag.

På dette kursus arbejder du på din egen hånd og det er derfor vigtigt at du kommer UDEN produkt, på den hånd du gerne vil arbejde på.

Vi anbefaler selvfølgelig altid, at du tager vores fulde 1-årige negletekniker uddannelse for et mere professionelt resultat. Der vil du blive undervist i korrekt opbygning (også i franske) og struktur på skabelon samt meget mere neglevidenskab!
Alt hvad du skal bruge på dagen er til rådighed, men medbring egen pensel samt evt. madpakke.

Om undervisningen og butik
Undervisningen foregår i lækre rolige omgivelser. Vi har et kæmpe undervisnings lokale, med masser af plads. Du kommer til, at sidde ved dit eget bord med bordlampe. På dit bord, har du masser af plads til alle dine ting. Der er masser af stik til rådighed til alt elektronik.
Vi bruger meget whiteboard til at tegne og forklare på. Derudover bliver alt vist på storskærm, hvor vi har et fantastisk zoom, så du kan se alt helt tæt på og skarpt. Det gør også, at du under hele undervisningen kan tage gode billeder (Der må ikke filmes). Vores undervisningslokale, lægger i rummet ved siden af vores kæmpe butik. Her vil der være mulighed for at shoppe under og efter kursus.
Der er køleskab til din mad og drikkevare. Pauser tager vi, når vi har brug for det. Vi går meget op i, at det skal være hyggeligt og lærerigt at være hos os.
Vi lægger i centrum af Assens på Fyn, i den gamle stations bygning. Der er gratis parkering tilknyttet os. Indgang lige foran vores parkeringspladser. Vores adresse er: Søndre Ringvej 4, 5610 Assens.
Diplom
Deltager diplom gives efter endt kursus, med dit navn på. Dette er et bevis på at du har deltaget i 3 dages undervisning. Dette diplom betyder ikke at du er uddannet negleteknikere.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere