Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Skabelon – 1:1

kr.700,00

Vil du lære at tilklippe- samt påsætte skabeloner korrekt på forskellige negle typer og til forskellige shapes? Så er dette kurset for dig!

SKU: work-skab-001 Category:

Description

Vigtigt
Ønsker du at købe kurset skal du foretage købet her på webshoppen og derefter kontakte os på kontakt@crystalnails.dk for at aftale dato. (Du kan også aftale dato først, men den er kun fastlagt efter betalinger er sket). Husk at vælge “lokal afhentning” når du gennemfører købet.

Du skal være over 16 år for at tage kurser hos os.

Kursus Beskrivelse
For at købe dette kursus, er det en forudsætning at du allerede har kendskab til at lave negle. På dette kursus har vi nemlig fokus på skabelonen og ikke opbygning i produkt.
Det betyder at du gennem 2 timer får vist og forklaret hvordan skabeloner påsættes korrekt til de forskellige shapes og hvorfor. Du vil også lære at tilklippe- samt påsætte skabeloner på “problemnegle”, således at din skabelon altid vil sidde korrekt.
Den teoretiske del vil foregå i dialog, forklaring og blive tegnet. Den praktiske del vil foregår således, at vi sammen tilklipper og påsætter skabeloner korrekt til de forskellige shapes og vores negle.

På dette kursus arbejder du på din egen hånd og det er derfor vigtigt at du kommer UDEN produkt, på den hånd du gerne vil arbejde på.

Varighed
ca. 2 timer.
Medbring
Medbring notesbog og kuglepen.
Diplom
Deltager diplom gives efter endt kursus.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere