Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Xtreme Shape

kr.2.500,00

På dette kursus lærer du de tekniske regler for opbygning af extreme shapes.
Xtreme shapes er anderledes fra salon shapes, fordi de skiller sig ud i udseende og ofte også er sværere at lave.

Kontakt Mette her:

Out of stock

SKU: kurs-xtrs-002 Category:

Description

Vigtigt
For at købe kurset, så skal du trykke på et af ikonerne oppe ved prisen, så kommer du direkte til underviserens profil på de sociale medier, hvor du kan tage kontakt til dem der.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før ellers kan du ikke få pengene retur. Skal datoen på kurset rykkes, skal det gerne gøres i god tid.
Du skal være over 16 år for at tage Kursus hos os.
Kursus Beskrivelse
På dette kursus lærer du de tekniske regler for opbygning af extreme shapes.
Xtreme shapes er anderledes fra salon shapes, fordi de skiller sig ud i udseende og ofte også er sværere at lave. Man tænker ofte på helt lange negle, når man høre ordet extreme shapes, men nogle af dem kan faktisk også bygges i en kortere version fx. Pipe.
På kurset vil vi som udgangspunkt stile efter at opbygge neglene i helt lange, da du her får den rigtige følelse af extreme shapes samt mest plads at arbejde på.
Du bestemmer selv, hvilken shape du ønsker at blive undervist i. Det kan varierer om det er muligt at nå 1 eller 2 shapes på dette endags kursus, da det afhænger af hvilket produkt du arbejder i, hvor øvet du er og om du vil lære at opbygge dem i franske udgaver med indbygget glitter, fades mm. Eller blot i en natur udgave. Nærmere detaljer aftales med din underviser.

Vi anbefaler selvfølgelig altid, at du også tager vores fulde 1-årige negletekniker uddannelse for et mere professionelt resultat. Der vil du blive undervist i korrekt opbygning og struktur på skabelon samt meget mere neglevidenskab!
På dette kursus arbejder du på din egen hånd og det er derfor vigtigt at du kommer UDEN produkt, på den hånd du gerne vil arbejde på.

Alt hvad du skal bruge på dagen er til rådighed, men medbring egen pensel samt evt. madpakke.

Diplom
Diplom gives efter endt kursus, med dit navn på. Så har du et fint bevis, på at du har taget kurset ved os.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere