Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Xtreme Clear Gel

kr.149,95kr.599,95

TRANSPARENT, TYK, ULTRA STÆRK BUILDING GEL.

Top Kvalitets, tyk i konsistens, non yellowing hård builder gel. Det er den stærkeste gelé vi har ved Crystal Nails. Den er perfekt til at pinche i. Den er rigtig god til små forlængelser, men også xtreme shapes med masser af c-curve. Den hærder ekstremt hurtigt og dette kan udløse noget varme. Derfor er det vigtigt at hærde et par sek og så tage hånden ud af lampen. Gerne gentag dette et par gange.

Produkt Beskrivelse
TRANSPARENT, TYK, ULTRA STÆRK BUILDING GEL.
Top Kvalitets, tyk i konsistens, non yellowing hård builder gel. Det er den stærkeste gelé vi har ved Crystal Nails. Den er perfekt til at pinche i. Den er rigtig god til små forlængelser, men også xtreme shapes med masser af c-curve. Den hærder ekstremt hurtigt og dette kan udløse noget varme. Derfor er det vigtigt at hærde et par sek. og så tage hånden ud af lampen. Gerne gentag dette et par gange.

Det er ekstremt slidstærkt og meget let at forme. Gennemsigtig med UV-filtre giver neglen en finere nuance. krystal klar. Xtreme Clear er god til  konkurrence negle. Virkelig tyk (viskøs) lilla klar gel. Fås i 5, 15 og 50 ml.

Kræver ingen base, kun primer eller Primer syrefri.

Passer til ekstremt lange og yderst formede negle som Square, stiletto, mandel.

Pinching tid
10-15 sekunder i UV-lampe. LED 5-8 sek.
Hærde tid
Hærdetid: 2-3 min i UV lampe eller 1-2 min i LED lampe.
Pensler vi anbefaler
Firm Gel, Nero Merlo

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere