Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Wonderform 30 Styk

kr.29,95

In stock

Wonderform er de nyeste, bedre udviklet skabeloner ved Crystal Nails. 

De er gode både til salon brug, men også for xtreme shapes. De er fremstillet til at gøre skabelon påsætning meget nemmere og hurtigere. De er fremstillet i hård folie materiale, der gør det nemt at holde formen korrekt og nemmere at sætte på fingeren. Bukker du formen, bliver den i den position. Du kan nu lave en forlængelse uden at slås med at skabelonen vrikker sig løst, da limen på bagsiden er meget stærk.

Produkt Beskrivelse
Wonderform er de nyeste, bedre udviklet skabeloner ved Crystal Nails. 

De er gode både til salon brug, men også for xtreme shapes. De er fremstillet til at gøre skabelon påsætning meget nemmere og hurtigere. De er fremstillet i hård folie materiale, der gør det nemt at holde formen korrekt og nemmere at sætte på fingeren. Bukker du formen, bliver den i den position. Du kan nu lave en forlængelse uden at slås med at skabelonen vrikker sig løst, da limen på bagsiden er meget stærk. De er fremstillet med et dybere smil, så i mange tilfælde kan du slippe for at tilklippe din skabelon, så den passer til kunden negl. Få negle skal du klippe den til, men materialet er nemt at klippe i.

Disse skabeloner kan bruges til alle negle former – mandel, square, xtreme shapes, korte, lange negle.

Guidelinjerne ses tydeligt på skabelonerne.

Ekstra tips
Når du tager papiret af på bagsiden, sidder der to 3-kanter tilbage som du kan vente med at tage af, til du har tilklippet skabelonen, så du ikke får støv i limen på bagsiden. Så kan du samle den nemt til sidst ved at fjerne det sidste papir.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere