Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Small Bit

kr.119,95

Out of stock

Xtreme Titanium Drill Bits er grove og  kegleformede . Da de er lavet af høj kvalitets titanium rustfrit stål, er de meget stærkere.
Den lille Xtreme Titanium Drill Bit er perfekt til arbejde på mindre overflader, hvor neglebåndene er et godt eksempel. Takket være sin runde spids, giver den lille bor mulighed for blidt arbejde, og det vil ikke beskadige neglen.

Produkt Beskrivelse
Xtreme Titanium Drill Bits er grove og  kegleformede . Da de er lavet af høj kvalitets titanium rustfrit stål, er de meget stærkere.
Den lille Xtreme Titanium Drill Bit er perfekt til arbejde på mindre overflader, hvor neglebåndene er et godt eksempel. Takket være sin runde spids, giver den lille bor mulighed for blidt arbejde, og det vil ikke beskadige neglen. Den fjerne det grove neglebånd, der er vokset ned på neglen. Dog “buffer” den ikke neglen, så det er vigtigt at slutte af med Manicure drill bit Diamond eller Lift up bit. Der for hører Small bit og Manicure Drill Bit Diamond/ lift up bit lidt sammen.

Husk at lade small bit arbejde selv, uden at du trykker eller presser ellers kan det give skader på neglen. Kør i lavt hastighed på elfilen.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere