Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Sens Milky White – 1

kr.139,95

På lager

Sens By Crystal Nails:

Sens Gelpolish Milky White findes i 2 udgaver.
Den er blød, tåget mælke hvid.
Milky 1 er en mildere i pigmenterne, hvor Milky White 2 er mere pigmenteret, men har stadig den milky effekt vi ønsker.
Rigtig god til babyboomer og matcher med Sens Milky Rose 1 og 2.

Produkt Beskrivelse
Sens By Crystal Nails:

Sens Milky White findes i 2 udgaver. Den er blød, tåget mælke hvid. Milky 1 er en mildere i pigmenterne, hvor Milky White 2 er mere pigmenteret, men har stadig den milky effekt vi ønsker. Rigtig god til babyboomer og matcher med Sens Milky Rose 1 og 2.

Crystal Nails har produceret en helt ny serie af gelpolish. Sens Gelpolish er meget højt pigmenteret og du kan nemmere og hurtigere lægge en gelpolish pænt. Det er vigtigt at lægge dem i meget tynde lag – og de dækker stadig. De har en lidt fyldigere konsistens end vores kendte 3 Steps, men lad dig ikke skræmme af dette. Sens Gelpolish anbefales til professionelle negleteknikere og dig med erfaring.

Ud over at lægge dem som en helfarve, har vi tænkt ud af boksen. Sens Gelpolish er også lavet til at lave nailart med. Da de er så højt pigmenteret og fyldigere i konsistense, så er de fantastiske til gelpolish art.  Du kan både male områder med dem, men også små fine linjer. Du kan mixe farverne med hinanden. Sens Gelpolish CLEAR er en klar gelpolish, som er skabt til at mixe i farverne, enten for at fade med eller for at skabe skygger med.

Sens Gelpolish er Soak Off og meget salon venlige.

Mængde
Købes i 4 ml.
Hærde tid
2-3 min i UV og 1-2 min i LED

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere