Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/1/d/9/crystalnails.dk/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218 Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Sens FLASH Magnetic – Sand

kr.139,95

Only 1 left in stock

Nu kommer vores FLASH i en helt ny og spændende udgave FLASH Magnetic. Udover de vilde blitz glitter, så kan du bruge din magnet her. Så kan du lave smukke designs som er vildere end nogensinde før. Folk vil konstant kommentere på dine negle.

Produkt Beskrivelse
Nu kommer vores FLASH i en helt ny og spændende udgave. Udover de vilde blitz glitter, så kan du bruge din magnet her. Så kan du lave smukke designs som er vildere end nogensinde før. Folk vil konstant kommentere på dine negle. Sens FLASH Magnetic er fyldt med de vildeste små glitter, der springer frem når lyset rammer korrekt. 

Crystal Nails har produceret en helt ny serie af gelpolish. Sens Gelpolish er meget højt pigmenteret og du kan nemmere og hurtigere lægge en gelpolish pænt. Det er vigtigt at lægge dem i meget tynde lag – og de dækker stadig. De har en lidt fyldigere konsistens end vores kendte 3 Steps, men lad dig ikke skræmme af dette. Sens Gelpolish anbefales til professionelle negleteknikere og dig med erfaring.

Ud over at lægge dem som en helfarve, har vi tænkt ud af boksen. Sens Gelpolish er også lavet til at lave nailart med. Da de er så højt pigmenteret og fyldigere i konsistens, så er de fantastiske til gelpolish art.  Du kan både male områder med dem, men også små fine linjer. Du kan mixe farverne med hinanden. Sens Gelpolish CLEAR er en klar gelpolish, som er skabt til at mixe i farverne, enten for at fade med eller for at skabe skygger med.

Sens Gelpolish er Soak Off og meget salon venlige.

Mængde
4 ml.
Hærde tid
2-3 min i UV og 1-2 min i LED.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere