Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Sens Cuticle Serum

This product is currently out of stock and unavailable.

Sens Cuticle Serum med 24-karats guld flakes. Den har en blød flydende jelly konsistens med silke aminosyrer som giver den bedste pleje til dine neglebånd og negle. Ingredienserne i denne serum giver intens fugt i dybden, som er vigtigt i alle årstider. Det er også vigtigt at pleje dine neglebånd om du har produkt på eller ej. Ved at den fugter i dybden, er den med til at gøre din hud mere blød og elastisk.

Produkt Beskrivelse
Sens Cuticle Serum med 24-karats guld flakes. Den har en blød flydende jelly konsistens med silke aminosyrer som giver den bedste pleje til dine neglebånd og negle. Ingredienserne i denne serum giver intens fugt i dybden, som er vigtigt i alle årstider. Det er også vigtigt at pleje dine neglebånd om du har produkt på eller ej. Ved at den fugter i dybden, er den med til at gøre din hud mere blød, elastisk og lækker.
Den har en skøn frugt duft uden at være syntetisk og for meget. Fordelen ved denne serum er at den ikke er baseret på olie, så den føles ikke fedtet at have på. tværtimod, føles den som om den bliver optaget af huden med det samme men efterlader huden lækker og blød.
Hvis du har salon, vil vi anbefale at du forkæler dine kunder med denne serum, da du sagtens kan tage smukke billeder lige efter du har plejet dem med serum, uden huden ser våd og olieret ud på billederne.
Mængde
30 ml og 8 ml

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere