Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/1/d/9/crystalnails.dk/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218 Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Royal Gel 188 – Bubblegum

kr.119,95

Out of stock

Royal gel bliver din nye bedste ven.
Royal Gel er en skøn og meget cremet color gel, som lægges med pensel. Den lægges i 2 meget tynde lag og fordi den er så højt pigmenteret, dækker den vanvittigt. Konsistensen er tynd, cremet og meget højt pigmenteret og derfor kan du ikke lægge et tykt lag. De findes i mere end 200 farver og de fleste er helfarvet, men nogle skiller sig ud med shimmer, glitter eller metallisk effekt.

Produkt Beskrivelse
Royal gel bliver din nye bedste ven.
Royal Gel er en skøn og meget cremet color gel, som lægges med pensel. Den lægges i 2 meget tynde lag og fordi den er så højt pigmenteret, dækker den vanvittigt. Konsistensen er tynd, cremet og meget højt pigmenteret og derfor kan du ikke lægge et tykt lag. De findes i mere end 200 farver og de fleste er helfarvet, men nogle skiller sig ud med shimmer, glitter eller metallisk effekt. Dette er en hård gel, så den må ikke lægges på naturneglen, men kan lægges på Compact Base Gel og gelé forlængelser/forstærkninger. Du kan selvfølgelig også lægge den på acryl og acrylgel.
Royal Gel er ekstrem stærk og ville godt kunne holde uden topcoat, men vi anbefaler dog at lukke til med topcoat. Det gør så også at vi kan bruge den til nail art oven på topcoaten, fordi den er så slidstærk.
Vi bruger den også til inlayer i negle såsom franske. Du kan mixe farverne med hinanden, du kan fade/ lave ombre med farverne og du kan mixe Royal Gel med f.eks. Art Gel og Royal Cream.
Vigtig viden
Royal Gel har ikke sticky layer, derfor er det vigtigt at hver lag kun hærder i 30 sek., så den stadig er lidt klistret til næste lag, om det er et nyt lag Royal Gel eller topcoat.
Pensler vi anbefaler
Mini 3D, Nero Merlo, Gel brush, A3, gelly og k-color – til at lægge helfarve med.
Hærde tid
2-3 min i UV og 1-2 min i LED – Denne tid er kun gældende, når du har lagt topcoat. Ellers er det kun 30 sek.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere