Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Reverse Tip – Russian Almond

kr.2.500,00

Out of stock

DUAL FORMS! Det kæmpe internet fænomen der kom frem omkring 2020
Internettet boomede med videoer af denne nye hotte metode til at lave negle og mange forsøgte sig selv, men som med alt andet, er grundig oplæring og viden vejen frem.
Derfor er det nu muligt at tage et kursus her hos os, for at lære netop denne teknik.

Vigtigt
Inden du betaler for kurset, skal du aftale datoer med underviseren. Enten skriv på Crystal Nails facebook side eller skriv på vores mail kontakt@crystalnails.dk. Når vi har fundet en dato der passer, kan du gå ind og købe kursus her. Når du køber kurset skal du vælge Lokal afhentning, så du slipper for fragt.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Du skal være over 16 år for at tage kurser her.
Inden kursus start vil du modtage en informations mails med alle praktiske oplysninger og evt materiale liste.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før, for at få pengene retur. Hvis du vil have rykket dato på kursus, skal der siges til i god tid.
Spørgsmål til dette kontakt gerne på:
Kontakt@crystalnails.dk
Eller på :
42366031
Produkt Beskrivelse
DUAL FORMS! Det kæmpe internet fænomen der kom frem omkring 2020
Internettet boomede med videoer af denne nye hotte metode til at lave negle og mange forsøgte sig selv, men som med alt andet, er grundig oplæring og viden vejen frem.
Derfor er det nu muligt at tage et kursus her hos os, for at lære netop denne teknik.

På dette spændende 1-dags kursus kommer du til at stifte bekendtskab med produktet vi kalder Acrylgel. Det er det nyeste produkt på negle markedet indenfor opbygning og bliver også omtalt som “Gele og Akryl`s baby”. Dette skyldes at acrylgel har gode egenskaber fra begge produkter.

At opbygge negle med dualforms, også kaldet reverse tipper, er essensen på dette kursus.
Dualforms har den fordel, at tipperne/formene allerede er formet som den negl du ønsker at opbygge. På dette kursus bygger vi altså neglen i acrylgel nede i en tip, som så sættes på negle og hærdes, fjern tippen og VOILA! -Her sidder den negl tilbage, du opbyggede nede i din tip.
Du får mulighed for at lære at lave russian almond.
På dette kursus arbejder du på din egen hånd og det er derfor vigtigt at du kommer UDEN produkt, på den hånd du gerne vil arbejde på.

Vi anbefaler selvfølgelig altid, at du tager vores fulde 1-årige negletekniker uddannelse for et mere professionelt resultat. Der vil du blive undervist i korrekt opbygning og struktur på skabelon samt meget mere neglevidenskab!
Alt hvad du skal bruge på dagen er til rådighed, men medbring egen pensel samt evt. madpakke.

Varighed
5 timer.
Diplom
Diplom gives efter endt kursus, med dit navn på. Så har du et fint bevis, på at du har taget kurset ved os.
Om undervisningen og butik
Undervisningen foregår i lækre rolige omgivelser. Vi har et kæmpe undervisnings lokale, med masser af plads. Du kommer til, at sidde ved dit eget bord med bordlampe. På dit bord, har du masser af plads til alle dine ting. Der er masser af stik til rådighed til alt elektronik.
Vi bruger meget whiteboard til at tegne og forklare på. Derudover bliver alt vist på storskærm, hvor vi har et fantastisk zoom, så du kan se alt helt tæt på og skarpt. Det gør også, at du under hele undervisningen kan tage gode billeder (Der må ikke filmes). Vores undervisningslokale, lægger i rummet ved siden af vores kæmpe butik. Her vil der være mulighed for at shoppe under og efter kursus.
Der er køleskab til din mad og drikkevare. Pauser tager vi, når vi har brug for det. Vi går meget op i, at det skal være hyggeligt og lærerigt at være hos os.
Vi lægger i centrum af Assens på Fyn, i den gamle stations bygning. Der er gratis parkering tilknyttet os. Indgang lige foran vores parkeringspladser. Vores adresse er: Søndre Ringvej 4, 5610 Assens.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere