Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Gel Tip/Press On Kursus

kr.2.500,00

Kontakt Mette her:

Out of stock

SKU: kurs-geltp-001 Category:

Description

Vigtigt
For at købe kurset, så skal du trykke på et af ikonerne oppe ved prisen, så kommer du direkte til underviserens profil på de sociale medier, hvor du kan tage kontakt til dem der.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før ellers kan du ikke få pengene retur. Skal datoen på kurset rykkes, skal det gerne gøres i god tid.
Du skal være over 16 år for at tage Kursus hos os.
Kursus Beskrivelse
Denne workshop er for dig, som gerne vil lære at lave hurtige og holdbare negle, som samtidig fremstår tynde og pæne. På bare 3 timer får du lært korrekt prep og påsættelse.

Gel press on tipper er fullcover tipper som er støbt i gele. Det betyder, at det altså er en hel negl som sættes fast og er klar til farve og design. Denne tip er ikke lavet i plastic, men i gele, som er det produkt du også kan bruge til at bygge negle på skabelon eller som her, opbygge din tip. Denne metode er ligeså holdbar som andre, når den er lavet korrekt, og så er den endda nemmere at lave på sig selv også!
Du kan lave et fuldt sæt flotte negle på ca.1 time.

På dette kursus arbejder du på din egen hånd og det er derfor vigtigt at du kommer UDEN produkt, på den hånd du gerne vil arbejde på.

Vi anbefaler selvfølgelig altid, at du tager vores fulde 1-årige negletekniker uddannelse for et mere professionelt resultat. Der vil du blive undervist i korrekt opbygning og struktur på skabelon samt meget mere neglevidenskab!

Diplom
Diplom gives efter endt kursus, med dit navn på. Så har du et fint bevis, på at du har taget kurset ved os.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere