Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Perfekt Opbygnings Kursus

kr.2.500,00

Den perfekte opbygning! Det er hele grundlaget for optimal holdbarhed og glade kunder

På dette endags kursus er der fokus på den perfekte opbygning med skabelon. Du vil lære korrekt påsætning, derunder vinkel og tilklipning mm.

Out of stock

SKU: Kurs-perfo-002 Category:

Description

Vigtigt
For at købe kurset, så skal du trykke på et af ikonerne oppe ved prisen, så kommer du direkte til underviserens profil på de sociale medier, hvor du kan tage kontakt til dem der.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før ellers kan du ikke få pengene retur. Skal datoen på kurset rykkes, skal det gerne gøres i god tid.
Du skal være over 16 år for at tage uddannelse hos os.
Kursus Beskrivelse
Den perfekte opbygning! Det er hele grundlaget for optimal holdbarhed og glade kunder

På dette endags kursus er der fokus på den perfekte opbygning med skabelon. Du vil lære korrekt påsætning, derunder vinkel og tilklipning mm. Herefter opbygning af naturlig negleforlængelse med korrekt apex, c-kurve mm. Tilfilning og filteteknikker er også en vigtig del af den perfekte opbygning, den er det afsluttende perfekte finish.
Altså handler dette kursus om at lære at kunne støbe en perfekt negl.

Det er derfor en forudsætning, at du allerede er uddannet negletekniker enten hos os eller et andet brand, er i gang med uddannelsen hos os eller meget har erfaring med at bygge negle på skabeloner. Dette kursus kan ikke stå alene og skal ikke ses som et basis kursus, da der ikke vil være fokus på prep mm.

På dette kursus arbejder du på din egen hånd og det er derfor vigtigt at du kommer UDEN produkt, på den hånd du gerne vil arbejde på.

Vi anbefaler selvfølgelig altid, at du tager vores fulde 1-årige negletekniker uddannelse for et mere professionelt resultat. Der vil du blive undervist i korrekt opbygning og struktur på skabelon samt meget mere neglevidenskab!

Alt hvad du skal bruge på dagen er til rådighed, men medbring egen pensel samt evt. madpakke.

Varighed
5 timer.
Information
Kom uden produkt på neglene.
Materiale liste vil blive sendt på mail/ besked til dig inden kursus start.
Produkter vi bruger på dagen står til rådighed.
Diplom
Diplom gives efter endt kursus, med dit navn på. Så har du et fint bevis, på at du har taget kurset ved os.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere