Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

One Move 1:1 Kursus

kr.2.500,00

Kunne du tænke dig at lære denne fede teknik så du kan lave de smukkeste og fineste blomster du kan forkæle dine kunder med?

På dette kursus kommer vi til at tegne en del, så du får forståelsen af hvert blad i en blomst.
Kontakt Sakina her:

Out of stock

SKU: kurs-onem-001 Category:

Description

Vigtigt
For at købe kurset, så skal du trykke på et af ikonerne oppe ved prisen, så kommer du direkte til underviserens profil på de sociale medier, hvor du kan tage kontakt til dem der.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før ellers kan du ikke få pengene retur. Skal datoen på kurset rykkes, skal det gerne gøres i god tid.
Du skal være over 16 år for at tage Kursus hos os.
Kursus Beskrivelse
Kunne du tænke dig at lære denne fede teknik så du kan lave de smukkeste og fineste blomster du kan forkæle dine kunder med?

På dette kursus kommer vi til at tegne en del, så du får forståelsen af hvert blad i en blomst. hvordan laver vi et harmonisk udtryk i det endelige resultat, hvordan drejer bladene, hvordan får vi dybde i form af Highlights og skygger og ikke mindst hvordan får vi lavet den perfekte fade med One Move penslerne.

Du lærer også hvordan man kan lave nogle simple men smukke baggrunde til et One Move design og hvordan man til sidst pynter for det sidste touch.

Varighed
5 timer.
Diplom
Diplom gives efter endt kursus, med dit navn på. Så har du et fint bevis, på at du har taget kurset ved os.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere