Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/1/d/9/crystalnails.dk/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218 Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

One Move I+

kr.149,95

In stock

ONE MOVE IV+

Vores One Move Pensler er til dig der er vild med One Move/One Stroke teknikken. Det er syntetiske hår og er perfekte både til teknikken i akryl maling eller i gel. De er skrå i hårene, der gør at det er nemmere at lave One Move blomster eller skygger med. Dette er en teknik der er svær at mestre og kræver meget forståelse i at vinkle penslen korrekt og lave den perfekte fading i farverne.

Produkt Beskrivelse
ONE MOVE

Vores One Move Pensler er til dig der er vild med One Move/One Stroke teknikken. Det er syntetiske hår og er perfekte både til teknikken i akryl maling eller i gel. De er skrå i hårene, der gør at det er nemmere at lave One Move blomster eller skygger med. Dette er en teknik der er svær at mestre og kræver meget forståelse i at vinkle penslen korrekt og lave den perfekte fading i farverne. Vi Kan varmt anbefale One Move kursus som vi tilbyder. Kontakt os og høre mere om dette.

Flere størrelser
De findes i 3 størrelser:

One Move I : Er den bredeste skrå pensel. – God til store blomster blade og skygger i større områder.

One Move II: er en mellem størrelse også med skrå hår. – God til lidt mindre blomster og skygger

One Move IV: er den mindste og smalleste One Move pensel. – God til små blade og skygger

Pleje af pensel
Brush Cleanser Gel er genialt til 2 ting. Den kan trække alt farve ud af din pensel meget let. Derudover er den så lækker og plejende og alle dine pensler bude få en tur med Brush Cleanser Gel ca. 1 gang om måneden. Så kan du holde din penslet i meget lang tid.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere