Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/1/d/9/crystalnails.dk/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218 Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

OmbrePro Brush

kr.149,95

In stock

OmbrePro brush – en teknik du ikke kan undvære.

Denne pensel er studset i hårene af en grund.
Den gør at du kan lave din ombre helt perfekt og som en usynlig glidende overgang mellem farverne.
Det giver det perfekte resultat. Husk at det er vigtigt i en god ombre at farverne matcher helt perfekt.

Produkt Beskrivelse
OmbrePro brush – en teknik du ikke kan undvære.

Denne pensel er studset i hårene af en grund. Den gør at du kan lave din ombre helt perfekt og som en usynlig glidende overgang mellem farverne. Det giver det perfekte resultat. Husk at det er vigtigt i en god ombre at farverne matcher helt perfekt. Den har syntetiske hår. Sørg for at sæte hætten forsigtig på hver eneste gang, så du ikke får bøjet hårene.

Pleje af pensel
TIP: For at rengøre dine pensler er det vigtigt at gøre det ordenligt, så du bevare lang levetid. ALDRIG brug Cleanser til at rengøre med. Du kan hurtigt rengøre dine pensler med en smule topcoat eller base gel på en palette. Det trækker farven ud af penslen. Vil du rense dybere, så anbefaler vi Brush Cleanser Gel. Læg nogle dråber, af Brush Cleanser gel, på en palette og “bad” penslen forsigtigt. Her ser du at farven kommer hurtigt ud og din penslen bliver fuldstændig som ny. Derudover virker den plejende til din pensel og det er sådan du passer på din penslen.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere