Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Nero Merlo 0

kr.162,95

In stock

Nero Merlo 0 er lækre natur hår, med et smukt sort design.
Nero Merlo er en kort pensle med natur hår.
Den har en lækker runding i hårene, så den nemt passer oppe ved neglebåndene. 
Vores Nero Merlo Pensler er professionelle pensler med høj kvalitet.

Produkt Beskrivelse
Nero Merlo 0 er lækre natur hår, med et smukt sort design.
Nero Merlo er en kort pensle med natur hår. Den har en lækker runding i hårene, så den nemt passer oppe ved neglebåndene.  Vores Nero Merlo Pensler er professionelle pensler med høj kvalitet. Husk at pensel valg, er meget individuelt, hvad man bedst kan lide. Alle vores pensler er lækre at holde ved, og lægger godt i enhver hånd. Perfekte gelé pensel til at bygge negle op med, mange bruger dem også til at lægge farve med. Denne pensel anbefales også til vores FUSION produkt.
Vores Pensler er vores vigtigste værktøj og vi skal derfor passe godt på dem og pleje dem. Aldrig brug Cleanser til at rense dine pensler med, det forkorter levetiden på dine pensler gevaldigt. Altid tør dem forsigtigt, uden at presse, i en tør pads/wipes. Hvis du ønsker at rense dem, så brug kun base gel eller topcoat og tør lidt af med en tør pads/wipes. Altid sørg for at sætte hætten forsigtig på og aldrig lad den lægge i lang tid eller ved lampen.
Pleje af pensel
Brush Cleanser Gel er genialt til 2 ting. Den kan trække alt farve ud af din pensel meget let. Derudover er den så lækker og plejende og alle dine pensler bude få en tur med Brush Cleanser Gel ca. 1 gang om måneden. Så kan du holde din penslet i meget lang tid.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere