Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Negletekniker Uddannelse – Hold opstart Juli

kr.7.500,00

Drømmer du om at blive uddannet negletekniker? Vil du kunne lave professionelle negle hjemme eller åbne din egen salon? Så er vores 1-årige negletekniker uddannelse med eksamen, vejen du skal gå!

Dette er holdundervisning med max 6 deltagere. Derfor er du stadig garanteret så meget hjælp som overhovedet muligt.

Du bliver undervist i Gelé og startpakke medfølger

Opstartsdatoer:

06/07-2024. kl. 10.00 – 16.00

07/07-2024. kl. 10.00 – 16.00

Out of stock

SKU: uddhold Categories: ,

Description

Vigtigt
Ønsker du at købe uddannelsen, skal du foretage købet her på webshoppen. Husk at vælge “lokal afhentning”.

Du skal være over 16 år for at tage uddannelsen hos os.

Der skal være minimum 3 tilmeldte ellers vil holdet blive aflyst.


Kursus Beskrivelse
Dette er vores komplette 1 årige negletekniker uddannelse med eksamen.

Her bliver du undervist på et hold beståend af max 6 personer.

Du bliver uddannet i Gelé.

Uddannelsens forløb strækker sige over 1 år og består fysisk af 2 dages intensiv opstart med teoretisk undervisning, efterfølgende 3 øvedage fordelt på året og til sidst eksamen.

Opstartsdage
Du starter uddannelsen op med 2 undervisningsdage hvor du får en teoretisk gennemgang af produkt videnskab, neglens anatomi, negletyper, neglesygdomme og allergi. Vi arbejder både teoretisk og praktisk med den perfekte prep, påsætning af skabeloner og fileteknikker. Du lærer at lave en naturlig forlængelse med fuldfarve og en korrekt opbygning af franske negle med reverse metoden. Du får udleveret din startpakke, teoribogen og får adgang til vores lukkede Crystal Nails facebook gruppe, hvor vi støtter og inspirere hinanden.

Efter opstartsdagene skal du hjem og øve dig evt. på dig selv eller veninder. Underviseren vil igennem uddannelsen være din guide og støtte, du skal derfor sende billeder af dit arbejde løbende. På denne måde kan underviseren give konstruktiv feedback på dit arbejde og dermed hjælpe dig til et højere niveau.

Øvedage
Du har 3 øvedage med i uddannelsens pris, som du SKAL deltage i, men det vil selvfølgelig altid være muligt at tilkøbe deltagelse til flere øvedage. På øvedagene vil der primært være fokus på fransk reverse metoden, da det er den sværeste teknik.
Eksamen
Eksamen vil ske ca. efter 1 år fra uddannelsen er påbegyndt. Eksamen har en varighed af 5 timer og du skal medbringe egen model at arbejde på. Du skal opbygge en hånd (5 fingre) med naturlig forlængelse og fuldfarve. Den anden hånd (5 fingre) skal være forlængelse med fransk reverse metoden. Undervejs i eksamen, vil du blive stillet flere teoretiske spørgsmål, som du skal kunne svare på.

OBS! Der er ikke nogen garanti for beståelse til eksamen, du skal kunne opfylde kriterierne for at bestå. Dette er for at holde et højt niveau for dig, samt for os hos Crystal Nails. Eksamens varighed er 5 timer, men vi åbner typisk dørene 1 time før, så du kan nå at sætte alle dine ting op. Når du er færdig med at lave de 10 negle vil de blive vurderet af underviser, herefter får du af vide om du har bestået.

Varighed
Fra du starter uddannelse og til din eksamen går der ca. 1 år.
2 Undervisningsdage af hver 6 timer
3 øvedage af hver 5 timer
Eksamen 5 timer.
Hvad får du?
Fuld startpakke – Gelé (elfil medfølger ikke)
Teori bog
27 timers undervisning
1 års mentorordning
Eksamen 
Medbring selv
Til hver undervisningsdag skal du selv medbringe mad og drikke.
Derudover skal du medbringe din startpakke til alle øvedage samt bogen og notesbogen.
Husk
Husk at møde op uden produkt på neglene.
Din Model
Find din ønskede model tidligt i forløbet. Sørg for at din model er mødestabil og har god tålmodighed. Modellen skal selvfølgelig ikke have “problem negle”.
Certifikat
Når du har bestået eksamen hos os, vil du få udleveret dit flotte certifikat. Dette certifikat er godkendt af Crystal Nails hovedkontoret i Ungarn med et specielt mærke. Du kan nu kalde dig uddannet negletekniker! Dette certifikat har du kæmpet hårdt for og kan være meget stolt.
Reeksamen
Er du forhindret i at deltage i eksamen (af enhver grund) eller bestod du ikke din eksamen, koster en reeksamen 2500kr og kan tages indenfor 6 mdr.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere