Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Natural 3D – Size M

kr.274,95

In stock

Natural 3D pensler – Sens by Crystal Nails.

Disse pensler er ens, bare i hver sin størrelse. De er lavet til at forme din PlastyGel/Lace Gel 3D designs med. De store pensler er til de større designs, hvor de små er til de mindre designs.

Produkt Beskrivelse
Natural 3D pensler – Sens by Crystal Nails.

Disse pensler er ens, bare i hver sin størrelse. De er lavet til at forme din PlastyGel/Lace Gel 3D designs med. De store pensler er til de større designs, hvor de små er til de mindre designs. De er lavet af naturhår og derfor hænger de ikke fast i PlastyGel.

Penslen har en bred “belly” og går ud i en spids og er tynd. Dens form gør det nemmere at forme dine designs korrekt med. Vi anbefaler at bruge cleanser til at forme i Plasty Gel/ Lace Gel med.

Flere størrelser
De købes i størrelse: XS, S, M og L
Pleje af pensel
TIP: For at rengøre dine pensler er det vigtigt at gøre det ordenligt, så du bevare lang levetid. ALDRIG brug Cleanser til at rengøre med. Du kan hurtigt rengøre dine pensler med en smule topcoat eller base gel på en palette. Det trækker farven ud af penslen. Vil du rense dybere, så anbefaler vi Brush Cleanser Gel. Læg nogle dråber, af Brush Cleanser gel, på en palette og “bad” penslen forsigtigt. Her ser du at farven kommer hurtigt ud og din penslen bliver fuldstændig som ny. Derudover virker den plejende til din pensel og det er sådan du passer på din penslen.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere