Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

MattEver – Matt Top Gel

kr.99,95kr.169,95

MattEver Top Gel – Unik velvet blød.
MattEver er en fleksibel super matt topcoat. Den Matte effekt kommer med det samme inde i lampen, derfor har den ikke sticky layer. Kunderne Elsker den, fordi resultatet er så blødt og lækker. Det er en matt topcoat der ikke laver streger når den er hærdet op, men giver et ensartet matt look hver gang.

Produkt Beskrivelse
MattEver Top Gel – Unik velvet blød.
MattEver er en fleksibel super matt topcoat. Den Matte effekt kommer med det samme inde i lampen, derfor har den ikke sticky layer. Kunderne Elsker den, fordi resultatet er så blødt og lækker. Det er en matt topcoat der ikke laver streger når den er hærdet op, men giver et ensartet matt look hver gang. Den kan ikke slides shiny med tiden, den bibeholder det samme smukke matte look indtil næste opfyldning.
Alle dine farver i salonen, får et helt nyt look med MattEver topcoat. Den er soak off, så du kan lægge den på naturneglen. Derudover kan du lægge den på Gel, Color gel, royal gel, gelpolish, akryl og fusion produkt, da den er fleksibel. Den er utrolig stærk og er ikke sart overfor ridser osv.
Mængde
4 ml, 8 ml, 13 ml.
Hærde tid
2-3 min i UV og 1-2 min i LED

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere