Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Komplet Negle Uddannelse – Gelé

kr.10.500,00

Out of stock

Negletekniker uddannelsen vores komplette 1 årige negletekniker uddannelse med diplom.
Uddannelsens forløb består fysisk af 2 dages intensiv opstart (af hver 5 timers varighed), hvor du bliver undervist i teori og praktisk erfaring omkring produkterne samt opbygning af negle i gele på skabeloner. Vi fokusere gennem uddannelsen på korrekt opbygning af franske negle med reverse metoden, da det også er det du skal lave til eksamen.

Vigtigt
Inden du betaler for kurset, skal du aftale datoer med underviseren. Enten skriv på Crystal Nails facebook side eller skriv på vores mail kontakt@crystalnails.dk. Når vi har fundet en dato der passer, kan du gå ind og købe kursus her. 
Vælg Lokal afhenting, når du køber kurset, så du ikke betaler fragt.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før ellers kan du ikke få pengene retur.
Du skal være over 16 år for at tage uddannelse hos os.

Spørgsmål til dette kontakt gerne på:
Kontakt@crystalnails.dk
Eller på :
42366031

Kursus Beskrivelse
Den komplette negle uddannelse er vores komplette 1 årige negletekniker uddannelse med diplom.
Uddannelsens forløb består fysisk af 2 dages intensiv opstart (af hver 5 timers varighed), hvor du bliver undervist i teori og praktisk erfaring omkring produkterne samt opbygning af negle i gele på skabeloner. Vi fokusere gennem uddannelsen på korrekt opbygning af franske negle med reverse metoden, da det også er det du skal lave til eksamen.
Du får udleveret din startpakke med produkter og lampe. Her i startpakken får du også vores neglebog, som er 103 sider, med alt info. Du får adgang til vores lukkede facebook gruppe, hvor vi kun er fra Crystal Nails, og vi støtter og inspirere hinanden.
Øvedage
Derudover vil der ca. 1 gang om måneden være en øvedag af 5 timers varighed, hvor der igen vil blive gennemgået og forevist korrekt opbygning af en gelenegl med fransk kant samt praktisk træning. I har 3 øvedage med i uddannelsens pris, som I skal deltage i, men det vil selvfølgelig altid være muligt at tilkøbe deltagelse til flere øvedage. Øvedage bliver holdt sammen med de andre der er i gang med uddannelse.
Underviseren vil være din guide og støtte gennem hele uddannelsen og i skal derfor sende billeder af jeres arbejde løbende (minimum 1 gang om måneden). På denne måde kan jeres underviser give konstruktiv kritik på jeres arbejde og dermed hjælpe jer til et højere niveau.
Eksamen
Eksamen vil ske ca. efter 1 år fra uddannelsen er påbegyndt og dato for eksamen vil blive meldt ud allerede efter ca. 6 mdr. Så der er god tid til forberedelse. Eksamen har en varighed af 5 timer. Til eksamen skal du medbringe egen model at arbejde på. Du skal opbygge en hånd (5 fingre) med Mandel fransk hvid og den anden Mandel fransk med farve/glitter, begge i reverse metoden. Undervejs i eksamen, går underviser rundt med et evaluerings skema og kommer med lidt spørgsmål. Hele processens vil blive vurderet undervejs af underviser.
OBS! Der er ikke nogen garanti for beståelse til eksamen, du skal kunne opfylde kriterierne for at bestå. Dette er for at holde et højt niveau for dig, samt for os hos Crystal Nails. Eksamens varighed er 6 timer, men vi åbner typisk dørene 1 time før så du kan nå at sætte alle dine ting op. Når du er færdig med at lave de 10 negle vil de blive vurderet af underviser, og det her her du får at vide om du har bestået eller ikke bestået.
Varighed
Fra du starter uddannelse og til din eksamen er ca. 1 år.
1 Undervisnings dag af 5 timer
2 Undervisnings dag af 5 timer
1 øve dag af 5 timer
2 øve dag af 5 timer
3 øve dag af 5 timer
Eksamen 6 timer.
Hvad får i?
LEDextreme MINI UV/LED Lamp: 849,95 kr.
Wonderform 200 stk. : 199,95 kr.
Wipes 500 stk. : 39,95 kr.
Spray Prep 100 ml. : 99,95 kr.
No Buffer Scrub 40 ml. : 49,95 kr.
Cleanser 40 ml. : 39,95 kr.
Cool Top Gel 4 ml. : 99,95 kr.
Compact Base Gel 4 ml. : 109,95 kr.
Acid Free Primer 15 ml. : 99,95 kr.
Drop Fil Sort : 9,95 kr
Zebra Blue : 13,95 kr.
Xtreme Pink : 15,95 kr.
Iron Buffer : 39,95 kr.
6 Gel Pensel : 149,95 kr.
Neglebåndsskubber : 99,95 kr.
Guld Saks : 149,95 kr.
Børste : 19,95 kr.
Negle Olie 4 ml. : 39,95 kr.
Clear Gel 5 ml. : 149,95 kr.
Cover Gel 5 ml. : 169,95 kr.
White Gel 5 ml. : 159,95 kr.
Notesbog : 24,95 kr.
Kuglepen med logo : 9,95 kr.
Uddannelses Bog : 349,95 kr
1 Undervisnings Dag : 2500 kr
2 Undervisnings Dag : 2500 kr.
Øvedag 1 : 300 kr.
Øvedag 2 : 300 kr.
Øvedag 3 : 300 kr
Eksamen : 2500 kr
Om undervisningen og butik
Undervisningen foregår i lækre rolige omgivelser. Vi har et kæmpe undervisnings lokale, med masser af plads. Du kommer til, at sidde ved dit eget bord med bordlampe. På dit bord, har du masser af plads til alle dine ting. Der er masser af stik til rådighed til alt elektronik.
Vi bruger meget whiteboard til at tegne og forklare på. Derudover bliver alt vist på storskærm, hvor vi har et fantastisk zoom, så du kan se alt helt tæt på og skarpt. Det gør også, at du under hele undervisningen kan tage gode billeder (Der må ikke filmes). Vores undervisningslokale, lægger i rummet ved siden af vores kæmpe butik. Her vil der være mulighed for at shoppe under og efter kursus.
Der er køleskab til din mad og drikkevare. Pauser tager vi, når vi har brug for det. Vi går meget op i, at det skal være hyggeligt og lærerigt at være hos os.
Vi lægger i centrum af Assens på Fyn, i den gamle stations bygning. Der er gratis parkering tilknyttet os. Indgang lige foran vores parkeringspladser. Vores adresse er: Søndre Ringvej 4, 5610 Assens.
Medbring selv
Til hver undervisningsdag skal du selv medbringe mad og drikke.
Derudover skal du medbringe din startpakke til alle øvedage samt bogen og notesbogen.
Husk
Husk at møde op til de 2 intense undervisnings dage og øvedage uden produkt på neglene.
Din Model
Find din ønskede model tidligt i forløbet. En du stoler på og som sidder der for din skyld. Modellen skal selvfølgelig ikke have “problem negle”.
Certifikat
Når du har bestået eksamen hos os, vil du få udleveret dit flotte certifikat. Dette certifikat er godkendt af hovedkontoret i Ungarn med et specielt mærke. Du kan nu kalde dig uddannet negletekniker!Dette certifikat har du kæmpet hårdt for og kan være meget stolt.
Reeksamen
Er du forhindret i at deltage i eksamen (af en hver grund) eller er du ikke bestod eksamen, koster en reeksamen 2500kr og kan tages indenfor 6 mdr.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere