Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Lace Gel Mint

kr.99,95

In stock

Lace Gel får dig tilbage til din barndom, da du legede med modellervoks og satte fantasien løs.

Lace Gel er en meget tyk og tør gel, du kan modellere i hånden og arbejde direkte på en tip. Den anvendes til 3D designs og hæfter perfekt både på matt og shiny overflade.

Produkt Beskrivelse
Lace Gel får dig tilbage til din barndom, da du legede med modellervoks og satte fantasien løs.

Lace Gel er en meget tyk og tør gel, du kan modellere i hånden og arbejde direkte på en tip. Den anvendes til 3D designs og hæfter perfekt både på matt og shiny overflade. Dvs. du kan lave din negl fuldstændig færdig med topcoat og derefter pynte den med lace gel.  Lace Gel har ikke sticky layer, derfor skal du ikke lægge topcoat på til sidst, da det også vil ødelægge din 3D design. Den hærder utrolig nemt, så derfor vær OBS på, at når du bruger Lace gel, så vend bøtten med bunden i vejret. Det render ingen steder, men hvis det står med åben låg hærder det utrolig hurtigt.

Brug Cleanser til at trykke produktet rundt med. Tag Lace op af beholderen med vores spartel. Ved Crystal Nails Kan vi varmt anbefale Lace Gel kursus, hvor du lære en masse tricks til lace. Kontakt os og hør mere.

Pensler vi anbefaler
3D mini pensel eller en af Sens Natural 3D penslerne til at forme dine designs med. Du kan også bruge silicone brush kit, det er en smagssag.
Hærde tid
Hærde tid: 1-2 min i LED og 2-3 min i UV – Flash hærder ved 30 sek.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere