Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Gelpolish Kursus

kr.2.500,00

Out of stock

Er vi ikke bare alle sammen rigtig trætte af grim neglelak der skaller af og aldrig tørrer?
Hvis du ønsker at lære at lave den perfekte gelpolish behandling med holdbarhed på 3-4 uger på enten dig selv eller dine kunder, så er dette kurset for dig. Her vil du få alt den teoretiske viden om produkterne samt brugen heraf.

Vigtigt
Inden du betaler for kurset, skal du aftale datoer med underviseren. Enten skriv på Crystal Nails facebook side eller skriv på vores mail kontakt@crystalnails.dk. Når vi har fundet en dato der passer, kan du gå ind og købe kursus her. Når du køber kurset skal du vælge Lokal afhentning, så du slipper for fragt.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Du skal være over 16 år for at tage kurser her.
Inden kursus start vil du modtage en informations mails med alle praktiske oplysninger og evt materiale liste.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før, for at få pengene retur. Hvis du vil have rykket dato på kursus, skal der siges til i god tid.
Spørgsmål til dette kontakt gerne på:
Kontakt@crystalnails.dk
Eller på :
42366031
Kursus Beskrivelse
Er vi ikke bare alle sammen rigtig trætte af grim neglelak der skaller af og aldrig tørrer?
Hvis du ønsker at lære at lave den perfekte gelpolish behandling med holdbarhed på 3-4 uger på enten dig selv eller dine kunder, så er dette kurset for dig. Her vil du få alt den teoretiske viden om produkterne samt brugen heraf. Hvad er prep og hvorfor, hvad er en gelpolish mm. Efterfølgende vil vi selvfølgelig gennemgå den praktiske del af behandlingen, hvor der både vil blive vist hvordan man gør samt at du selv får lavet et par negle og har mulighed for sparring undervejs. Kurset varer i 5 timer og der gives bevis ved endt kursus.
Varighed
5 timer.
Medbring
Der er ikke produkter med i prisen på kurset, men det vil selvfølgeligt være muligt at tage dine egne produkter med, samt låne af din underviser, bestille i forvejen eller købe på dagen. Der lånes ikke pensler ud, så dette skal medbringes eller købes på dagen i butikken.Husk at komme uden produkt på neglene.
Diplom
Diplom gives efter endt kursus, med dit navn på. Så har du et fint bevis, på at du har taget kurset ved os.
Om undervisningen og butik
Undervisningen foregår i lækre rolige omgivelser. Vi har et kæmpe undervisnings lokale, med masser af plads. Du kommer til, at sidde ved dit eget bord med bordlampe. På dit bord, har du masser af plads til alle dine ting. Der er masser af stik til rådighed til alt elektronik.
Vi bruger meget whiteboard til at tegne og forklare på. Derudover bliver alt vist på storskærm, hvor vi har et fantastisk zoom, så du kan se alt helt tæt på og skarpt. Det gør også, at du under hele undervisningen kan tage gode billeder (Der må ikke filmes). Vores undervisningslokale, lægger i rummet ved siden af vores kæmpe butik. Her vil der være mulighed for at shoppe under og efter kursus.
Der er køleskab til din mad og drikkevare. Pauser tager vi, når vi har brug for det. Vi går meget op i, at det skal være hyggeligt og lærerigt at være hos os.
Vi lægger i centrum af Assens på Fyn, i den gamle stations bygning. Der er gratis parkering tilknyttet os. Indgang lige foran vores parkeringspladser. Vores adresse er: Søndre Ringvej 4, 5610 Assens.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere