Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/1/d/9/crystalnails.dk/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218 Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Gelpolish Kursus

kr.2.500,00

Er vi ikke bare alle sammen rigtig trætte af grim neglelak der skaller af og aldrig tørrer?
Hvis du ønsker at lære at lave den perfekte gelpolish behandling med holdbarhed på 3-4 uger på enten dig selv eller dine kunder, så er dette kurset for dig. Her vil du få alt den teoretiske viden om produkterne samt brugen heraf. Kontakt Mette her:

Out of stock

SKU: kurs-gelp-002 Category:

Description

Vigtigt
For at købe kurset, så skal du trykke på et af ikonerne oppe ved prisen, så kommer du direkte til underviserens profil på de sociale medier, hvor du kan tage kontakt til dem der.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før ellers kan du ikke få pengene retur. Skal datoen på kurset rykkes, skal det gerne gøres i god tid.
Du skal være over 16 år for at tage Kursus hos os.
Kursus Beskrivelse
Er vi ikke bare alle sammen rigtig trætte af grim neglelak der skaller af og aldrig tørrer?
Hvis du ønsker at lære at lave den perfekte gelpolish behandling med holdbarhed på 3-4 uger på enten dig selv eller dine kunder, så er dette kurset for dig. Her vil du få alt den teoretiske viden om produkterne samt brugen heraf. Hvad er prep og hvorfor, hvad er en gelpolish mm. Efterfølgende vil vi selvfølgelig gennemgå den praktiske del af behandlingen, hvor der både vil blive vist hvordan man gør samt at du selv får lavet et par negle og har mulighed for sparring undervejs. Kurset varer i 5 timer og der gives bevis ved endt kursus.
Medbring
Der er ikke produkter med i prisen på kurset, men det vil selvfølgeligt være muligt at tage dine egne produkter med, samt låne af din underviser, bestille i forvejen eller købe på dagen.
Diplom
Diplom gives efter endt kursus, med dit navn på. Så har du et fint bevis, på at du har taget kurset ved os.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere