Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/1/d/9/crystalnails.dk/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218 Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Gel Tip Box – Medium Square (Press On Tip)

kr.114,95

In stock

Så kom trenden endelig til Crystal Nails.
Det er populært over hele verden med press on negle, så alle kan lave nemt negle på sig selv.
Her ved os hedder de bare gel tip, men der det samme som press on negle.
Det er fleksible præfabrikeret tipper, som passer til alle negle typer.
Vi har udviklet vores Gel Tip Glue gelé til at fæstne tipperne fast på neglen med.

Produkt Beskrivelse
Så kom trenden endelig til Crystal Nails. Det er populært over hele verden med press on negle, så alle kan lave nemt negle på sig selv. Her ved os hedder de bare gel tip, men der det samme som press on negle. Det er fleksible præfabrikeret tipper, som passer til alle negle typer. Vi har udviklet vores Gel Tip Glue gelé til at fæstne tipperne fast på neglen med. Det kræver ingen form for builder gel for at lave denne form for negle. Ved at bruge denne form for tipper, laver du en fladere c-curve. Til trods for at tipperne er tynde er de utrolig stærke og nemme at file til så de passer enhver negl.
Vi anbefaler
Vi anbefaler at du lægger en base gel under – det kan bare almindelig base gel eller Compact base Gel / Sens Base Gel. Du må ikke skubbe tippen helt op i neglebåndene. Efter du har hærdet kan du file til og buffe overfladen. Du kan lægge alle farver på disse tipper. Du kan finde en step by step på dansk på vores TikTok, Instagram eller Facebook.
Mændge
I boxen får du 12 størrelser x 10 tipper – det vil sige 120 tipper i boxen. Tip box oval er der 110 tipper.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere