Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Fun&Form Mold – Flower

kr.39,95

In stock

Nail art skal være sjovt og her har vi noget der er sjovt og lege med. Fordelen er, at det er noget du kan forberede inden kunden kommer.
Fun&Form Gel er lavet til at mixe fint glitter, chrome eller andet i. Geleén lægges over i de her Molds og du kan nu støbe små blomster eller diamanter til at lime på neglen, som et lille smykke.

Produkt Beskrivelse
Nail art skal være sjovt og her har vi noget der er sjovt og lege med. Fordelen er, at det er noget du kan forberede inden kunden kommer.
Fun&Form Gel er lavet til at mixe fint glitter, chrome eller andet i. Geleén lægges over i de her Molds og du kan nu støbe små blomster eller diamanter til at lime på neglen, som et lille smykke. Opbevar det du har støbt i en lille æske og du er altid klar til at forkæle dine kunder med små hjemmelavet blomster eller muslinger. Der findes mange små forme i vores mold, så her kan du være rigtig kreativ.Her får du 14 forskelige diamant størrelser og former. For at få dine diamanter til at ikke blive for høje, så lad være at fylde formen helt op. Her får du 15 forskellige forme i en.
Step by Step
1. Tag lidt Fun&form Gel ud på din palette og mix det ønskede glitter eller farve i.
2. Læg nu geleén over i din form og sørg for at der ingen lufthuller er.
3. Hærd.
4. Skub den ud af formen.
5. sæt den fast på neglen med Gem Glue, så holder det rigtig godt.
Ekstra Tips
Brug evt. ren One step gelpolish i formene, hvis du gerne vil lave nogle farvet designs.
Hærde tid
1-2 min i LED og 2-3 min i UV

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere