Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Firm Gel

kr.149,95

Out of stock

Firm Gel.

Firm Gel er den bredeste pensel vi har, med korte syntetiske hår.
Den er afskåret kantet og derfor god til at komme helt ud i kanterne.
Pensel valg er meget individuelt, hvad man bedst kan lide.
Alle vores pensler er lækre at holde ved og lægger godt i enhver hånd.
Denne pensel er til at bygge neglen og i gelé.

Produkt Beskrivelse
Firm Gel.

Firm Gel er den bredeste pensel vi har, med korte syntetiske hår. Den er afskåret kantet og derfor god til at komme helt ud i kanterne. Pensel valg er meget individuelt, hvad man bedst kan lide. Alle vores pensler er lækre at holde ved og lægger godt i enhver hånd. Denne pensel er til at bygge neglen og i gelé.

Vores Pensler er vores vigtigste værktøj og vi skal derfor passe godt på dem og pleje dem. Aldrig brug Cleanser til at rense dine pensler med, det forkorter levetiden på dine pensler gevaldigt. Altid tør dem forsigtigt, uden at presse, i en tør pads/wipes. Hvis du ønsker at rense dem, så brug kun base gel eller topcoat og tør lidt af med en tør pads/wipes. Altid sørg for at sætte hætten forsigtig på og aldrig lad den lægge i lang tid eller ved lampen.

Pleje af pensel
Brush Cleanser Gel er genialt til 2 ting. Den kan trække alt farve ud af din pensel meget let. Derudover er den så lækker og plejende og alle dine pensler bude få en tur med Brush Cleanser Gel ca. 1 gang om måneden. Så kan du holde din penslet i meget lang tid.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere