Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Correction Gel Clear

kr.149,95

In stock

En gelé med en tyk cremet konsistens. Indeholder silke fibre, speciel til reparationer. Det er en meget speciel gelé, som tillader små reparationer og også små forlængelser uden skabelon. Ekstrem stærk, men stadig fleksibel materiale, den er meget holdbar på stresset/skadet negle. Den er i en clear gelé, så man kan reparere fejl, uden det ses.

Produkt Beskrivelse
En gelé med en tyk cremet konsistens. Indeholder silke fibre, speciel til reparationer. Det er en meget speciel gelé, som tillader små reparationer og også små forlængelser uden skabelon. Ekstrem stærk, men stadig fleksibel materiale, den er meget holdbar på stresset/skadet negle. Den er i en clear gelé, så man kan reparere fejl, uden det ses. Du kan støbe på en knækket negl også selvom du støber ned på huden. Konsistensen kan godt minde om vores populærere Pudding + builder gels. Hvis du laver en lille forlængelse på en skadet negl og støber på huden, kan du altid underfile lidt med et lille bit, så du skaber lidt c-curve.

Hvis vi lukker den frie kant med denne gelé, undgår du at natur neglen flosser/deler sig. Geléen flyder ikke, men bliver der, hvor du lægger den.

Fås i 5 ml.

Hærde tid
UV 2-3 min,  LED 1-2 min.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere