Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Babyboomer Kursus

kr.2.500,00

Det er jo det alle vil ha`!
Babyboomer er uden tvivl en af de mest populære behandlinger i salonerne og er kommet for at blive. Det er dog bare ikke så simpelt som det ser ud, har de fleste teknikere erfaret. Kontakt Mette her:

Out of stock

SKU: kurs-baby-002 Category:

Description

Vigtigt
For at købe kurset, så skal du trykke på et af ikonerne oppe ved prisen, så kommer du direkte til underviserens profil på de sociale medier, hvor du kan tage kontakt til dem der.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før ellers kan du ikke få pengene retur. Skal datoen på kurset rykkes, skal det gerne gøres i god tid.
Du skal være over 16 år for at tage Kursus hos os.
Kursus Beskrivelse
Det er jo det alle vil ha`!
Babyboomer er uden tvivl en af de mest populære behandlinger i salonerne og er kommet for at blive. Det er dog bare ikke så simpelt som det ser ud, har de fleste teknikere erfaret.
Til dette kursus lære du teknikken bag en smuk og lækker faded babyboomer. Du bliver undervist i korrekt prep, produkterne, opbygning og file teknikker. Du vælger selv om vi enten skal arbejde i gelé eller i AcrylGel.
Du er velkommen uanset hvilket brand du bruger til hverdag, men til kurset vil du blive undervist i Crystal Nails produkter og disse stilles selvfølgelig til rådighed på dagen. Du må også gerne medbringe dine egne produkter uanset mærke.
Varighed
5 timer.
Medbring
Medbring dog din egen gele pensel, madpakke, blok, kuglepen og 5 farveblyanter/tusser.
Diplom
Diplom gives efter endt kursus, med dit navn på. Så har du et fint bevis, på at du har taget kurset ved os.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere