Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

AcrylGel Kursus

kr.2.500,00

Out of stock

AcrylGel er det nyeste inden for negle verdenen. Vil du lære at mestre dette fantastiske produkt og dermed kunne opbygge et sæt nye negle hurtigt?-Så er dette kurset for dig! For at kunne tage dette kursus, kræver det at du i forvejen har uddannelse eller erfaring i at bygge negle på skabelon.

Vigtigt
Inden du betaler for kurset, skal du aftale datoer med underviseren. Enten skriv på Crystal Nails facebook side eller skriv på vores mail kontakt@crystalnails.dk. Når vi har fundet en dato der passer, kan du gå ind og købe kursus her. Når du køber kurset skal du vælge Lokal afhentning, så du slipper for fragt.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Du skal være over 16 år for at tage kurser her.
Inden kursus start vil du modtage en informations mails med alle praktiske oplysninger og evt materiale liste.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før, for at få pengene retur. Hvis du vil have rykket dato på kursus, skal der siges til i god tid.
Spørgsmål til dette kontakt gerne på:
Kontakt@crystalnails.dk
Eller på :
42366031
Kursus Beskrivelse
AcrylGel er det nyeste inden for negle verdenen. Vil du lære at mestre dette fantastiske produkt og dermed kunne opbygge et sæt nye negle hurtigt?-Så er dette kurset for dig! For at kunne tage dette kursus, kræver det at du i forvejen har uddannelse eller erfaring i at bygge negle på skabelon. På dette 5 timers kursus, har vi nemlig fokus på AcrylGels egenskaber og at bygge i AcrylGel, dermed forventes det at du i forvejen har kendskab til prep. Du får selvfølgelig diplom for deltagelse efter kurset.
Ved Crystal Nails har vi 2 forskellige serier af AcrylGel, som vi gerne vil præsentere for dig. Vi har Fusion, som er vores største serie og så har vi Sens AcrylGel. På kurset for du lov at prøve begge dele, så du kan mærke hvad der fungere bedst for dig. Her leger vi lidt med produktet, så vi laver en fransk negl og så laver vi noget med farvet AcrylGel og evt. noget glitter.

OBS! Der medfølger ikke produkter i dette kursus, med du har mulighed for at købe på dagen eller bestille i forvejen.

Varighed
5 timer.
Information
Kom uden produkt på neglene.
Materiale liste vil blive sendt på mail/ besked til dig inden kursus start.
Produkter vi bruger på dagen står til rådighed undtagen Pensler.
Om undervisningen og butik
Undervisningen foregår i lækre rolige omgivelser. Vi har et kæmpe undervisnings lokale, med masser af plads. Du kommer til, at sidde ved dit eget bord med bordlampe. På dit bord, har du masser af plads til alle dine ting. Der er masser af stik til rådighed til alt elektronik.
Vi bruger meget whiteboard til at tegne og forklare på. Derudover bliver alt vist på storskærm, hvor vi har et fantastisk zoom, så du kan se alt helt tæt på og skarpt. Det gør også, at du under hele undervisningen kan tage gode billeder (Der må ikke filmes). Vores undervisningslokale, lægger i rummet ved siden af vores kæmpe butik. Her vil der være mulighed for at shoppe under og efter kursus.
Der er køleskab til din mad og drikkevare. Pauser tager vi, når vi har brug for det. Vi går meget op i, at det skal være hyggeligt og lærerigt at være hos os.
Vi lægger i centrum af Assens på Fyn, i den gamle stations bygning. Der er gratis parkering tilknyttet os. Indgang lige foran vores parkeringspladser. Vores adresse er: Søndre Ringvej 4, 5610 Assens.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere