Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/1/d/9/crystalnails.dk/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218 Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

0-Short

kr.149,95

In stock

0-Short – liner pensel.

0-Short er meget tynd og kort nail art pensel. Den har syntetiske hår og er rigtig god til de fine linjer. Vi bruger den ofte til at lave outliner eller highlights med i vores nail art.

Produkt Beskrivelse
0-Short – liner pensel.

0-Short er meget tynd og kort nail art pensel. Den har syntetiske hår og er rigtig god til de fine linjer. Vi bruger den ofte til at lave outliner eller highlights med i vores nail art. Det er en pensel alle kan arbejde med. Vil du have helt tynde fine linjer lægger du trykket let og vil du have lidt bredere linjer, så placere du den lidt hårdere ned mod overfladen.

0-Long er den lange udgave af samme pensel.

Pleje af pensel
TIP: For at rengøre dine pensler er det vigtigt at gøre det ordenligt, så du bevare lang levetid. ALDRIG brug Cleanser til at rengøre med. Du kan hurtigt rengøre dine pensler med en smule topcoat eller base gel på en palette. Det trækker farven ud af penslen. Vil du rense dybere, så anbefaler vi Brush Cleanser Gel. Læg nogle dråber, af Brush Cleanser gel, på en palette og “bad” penslen forsigtigt. Her ser du at farven kommer hurtigt ud og din penslen bliver fuldstændig som ny. Derudover virker den plejende til din pensel og det er sådan du passer på din penslen.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere