Kategorier

Fri fragt ved køb af mere end 500kr.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Gelé Basis Kursus

kr.5.500,00

På dette basis kursus, vil du lære at lave prep samt opbygge flotte naturlige negle på skabeloner. Du vil blive introduceret til manicure, skabelon påsætning, tilklipning, opbygning og fileteknikker.
For at købe dette kursus, skal du kontakte Mette på:

Out of stock

SKU: kurs-gelb-002 Category:

Description

Vigtigt
For at købe kurset, så skal du trykke på et af ikonerne oppe ved prisen, så kommer du direkte til underviserens profil på de sociale medier, hvor du kan tage kontakt til dem der.
Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.
Aflysning af kurset skal ske 7 dage før ellers kan du ikke få pengene retur. Skal datoen på kurset rykkes, skal det gerne gøres i god tid.
Du skal være over 16 år for at tage uddannelse hos os.
Kursus Beskrivelse
På dette basis kursus, vil du lære at lave prep samt opbygge flotte naturlige negle på skabeloner. Du vil blive introduceret til manicure, skabelon påsætning, tilklipning, opbygning og fileteknikker.
Kurset er et 3 dages grundkursus og forløber således at der er 3 undervisningsgange med ca. 1 måneds mellemrum. Altså løbende varighed på ca. 3 mdr.
Dag 1 er 5 timer hvor du lærer alt som beskrevet ovenover.
Dag 2 er øvedag på 3 timer.
Dag 3 er øvedag på 3 timer.
Hvis flere kursister er i gang med samme kursus, sættes øvedagene sammen til fælles øvedag.

På dette kursus arbejder du på din egen hånd og det er derfor vigtigt at du kommer UDEN produkt, på den hånd du gerne vil arbejde på.

Vi anbefaler selvfølgelig altid, at du tager vores fulde 1-årige negletekniker uddannelse for et mere professionelt resultat. Der vil du blive undervist i korrekt opbygning (også i franske) og struktur på skabelon samt meget mere neglevidenskab!
Alt hvad du skal bruge på dagen er til rådighed, men medbring egen pensel samt evt. madpakke.

Diplom
Deltager diplom gives efter endt kursus, med dit navn på. Dette er et bevis på at du har deltaget i 3 dages undervisning. Dette diplom betyder ikke at du er uddannet negleteknikere.

Denne side bruger cookies. Ved fortsættelse på denne side, bliver taget som accept til brug af cookies.  Læs mere