Om Crystal Nails

I 2014 tegnede Christina Buch kontakt med Crystal Nails.

En plan om, at få et verdenskendt mærke til landet. Et mærke der hele tiden udvikler sig, dygtiggøre sig på alle punkter.

Samtidig fokus på kundeservicen såvel på kvalitet, til alle brugere

Crystal Nails` målgruppe er enhver, og med ens retningslinjer verden over, top placeringer i konkurrencer, og priser på produkter, er Crystal Nails kommet for at blive. 

 

For mere end 10 år siden, blev Crystal Nails skabt af de bedste materialer - fremstillet i USA og Europa - i én produktfamilie. Efter de mange succeser, og den alvorlige udvikling af Crystal Nails produkter, startede i samarbejde med internationale mestre og udviklingslande ingeniører.
Formålet var at komme med nye produkter - i begyndelsen af hver mode sæson, som ingen andre har i verden. Innovation er nøgleordet for vores succes!
 
I løbet af de år, lykkedes det os at skabe en stærk konkurrent team og de bedste kvalitetsmaterialer, som bragte til alvorlig international berømmelse til vores negle teknikere og Crystal Nails: Vi vandt 3 verdensmesterskaber, 24 guldmedaljer ved LONDON NAILYMPICS OG 175 ANDRE internationale konkurrencer WORLDWIDE ...
Vi blev lederne af NAILFASHION: I landene i Europa, Amerika og Afrika har flere mennesker fundet kærlighed med Crystal materialer, som er udviklet af top ingeniører og vinderne af professionelle verden konkurrencer. Resultatet af deres arbejde er en meget bred vifte af produkter: mere end 40 forskellige typer af builder geler og akryl,

500 typer af farve geler,

300 farve akryl pulver,

300 CrystaLac gel-polish (herunder den unikke One Step CrystaLac system) og utallige specielle effekter. 

Alle kan finde den perfekte materiale, hvad der passer til ens stil mest!
"Crystal familie" vokser: Vi har samarbejdspartnere i 34 lande.
 
I dag er Crystal Nails kendt som markedsleder mærke af mestre. Salget af de foregående år viser, at flere og flere mennesker vælger os i stedet for vores konkurrenter.

Tak for din tillid - vi vil arbejde endnu hårdere i de næste 10 år for at holde dig tilfreds med vores materialer og værktøjer for at holde din troværdige partnere i salonen!